Get to know me (10 questions)

Siden jeg er relativt ny til blogging tenkte jeg at jeg kunne svare på 10 spørsmål så dere kan bli bedre kjent med meg! Så her kommer mine svar:

1. What would your dream holiday be?

Jeg har utrolig mange steder som jeg ville reiste på ferie, blant annet London, Japan, Singapore, USA, Ungarn og alle tropiske og varme øyer! Akkurat nå kunne jeg tenke meg å reise et varmt sted med strender, sol, klart blått vann og fin natur, så kanskje Saint Lucia? For de som ikke har hørt om Saint Lucia så er det en bitte liten øystat i det karibiske hav og det ser ut som et av de peneste stedene på jorden!

2. If you could have any super power, what would it be?

Dette spørsmålet finner jeg av en eller annen grunn latterlig vanskelig! Jeg kunne selvfølgelig tenke meg og kunne fly, lese andre menneskers tanker, være udødelig eller usynlig, men jeg klarer bare ikke velge en! Så jeg tror jeg hadde tatt til takke med hvilken som helst super power dersom jeg hadde vært så heldig og fått en. 

3. Do you have any pets?

Nei dessverre, men jeg skulle gjerne hatt en katt eller to! Katt er definitivt et av mine favoritt dyr, de er så søte, intelligente og morsomme. Jeg har også hatt to katter før, men den ene forsvant og den andre fant vi død. Så inntil jeg flytter et annet sted så blir det ikke noe katt.

4. If you could be any wild animal, what would it be?

Jeg tror jeg ville vært en kolibri. Kolibrier er utrolig elegante og fargerike små fugler. Når de flyr ser det nesten ut som de står stille i lufta, så de er utrolig spesielle. Et stort pluss er også at jeg kunne flydd hvor enn jeg måtte ønske.

5. What music are you loving at the moment?

Jeg er egentlig ikke kjempe interessert i musikk og hører som oftest på noe tilfeldig på Spotify. Så lenge sangteksten ikke høres totalt idiotisk ut så går forsåvidt det meste! Jeg har forresten hørt en del på G.R.L.'s nyeste singel Lighthouse i det siste.

6. What do you like to do in your spare time?

Jeg er veldig intressert i PC spill så jeg bruker en god del av fritiden min på å spille. Spillet jeg er mest interessert i akkurat når er Heroes of the Storm, men jeg spiller også Smite, Hearthstone, World of Warcraft og til og med the Sims 4. Ellers liker jeg godt å se anime serier, stort sett det meste av film og esport tournaments. Jeg elsker også å være kreative og har alltid et eller annet prosjekt på gang! 

7. If you could have 3 celebrities around for tea, who would you invite?

Det kommer an på om de må være levende eller ikke, men jeg antar at jeg kan velge mellom alle (både levende og døde) kjendiser. Første valget er definitivt forfatteren Jane Austen og andre valget tror jeg måtte enten blitt krimforfatterne Sir Arthur Conan Doyle eller Agatha Christie. Så til slutt, for å gjøre det hele litt mer interessant ville jeg valgt favoritt esport utøveren min Jaedong! Det hadde blitt et interessant teselskap.

8. What do you like to watch on TV?

Jeg ser omtrent ikke på TV siden jeg ser alle filmer og serier på PCen. Jeg følger ikke med på noen TV serier akkurat, men jeg ser gjerne på anime serier. Ellers så liker jeg å se film og da blir det helst adventure, animated, comedies, romance eller action filmer! Haha, det var jo omtrent alle filmsjangere utenom horror, drama og thriller.

9. What is your favourite season?

Våren, uten tvil! Jeg synes det er så deilig når vinteren forsvinner og dagene blir lysere. Man trenger ikke lenger pakke seg inn i klær og nesten fryse i hjel bare man skal ut av døra. Så våren blir et lyspunkt for meg etter en lang og kald tid!

10. What is your favourite quote?

Jeg er helt ærlig ikke en person som går rundt med mange fine og inspirerende quotes oppe i hodet mitt, men jeg kan si at Criminal Mind har utrolig mange gode quotes i starten og slutten av hver episode!

Hvis du har en blogg hadde det vært gøy om du svarte på de samme spørsmålene! Husk å legge igjen en kommentar under her så jeg kan lese svarene dine! 

24.04.2015 ♥ 0 Kommentarer

Først av alt, takk for at du klikket deg inn på bloggen min!

Jeg heter Ida og er 23 år. Bloggen min kommer for det meste til å handle om mine interesser, som blant annet er spill, film, mote, skjønnhet, mat, anime og manga!

Bloggnavnet kommer av at jeg alltid har blitt karakterisert av andre som en nerd. Jeg syns absolutt ikke nerd er en negativ betegnelse og ser heller på det som noe positivt, derfor har jeg valgt å kalle bloggen min Miss Nerdy.

Click to add me as a friend

hits