Challenged by my boyfriend

Etter at jeg vant over kjæresten min i en 1vs1 Hearthstone match utfordret han meg til å vinne over en computer i en Starcraft 2 simulator. Poenget var å micro noen zergling og banelings mot en computer. Så kjæresten sa jeg fikk 10 forsøk og jeg bare "jeg trenger bare 9 forsøk". På tredje forsøk eller noe så tapte jeg med en zergling. Da jeg kom så nærme var jeg selvfølgelig super motivert til å vinne.

Så på forsøk 7 klarte jeg det og kjæresten bare "det må ha vært noe feil med computeren". Han trodde aldri jeg kom til å klare det, siden jeg ikke spiller starcraft og på toppen av det ikke bruker control groups eller noe som helst! Jeg prøvde å forklare han så godt jeg kunne med rare armbevegelser i lufta hvordan jeg vant og han sa at "det skal ikke være mulig".

Til slutt fikk jeg han til å prøve min metode mot computeren og han vant på tredje forsøk. Haha, stakkaren klarte fremdeles ikke å innrømme at min metode var like bra som hans "korrekte" metode, til tross for at den funka like bra!

 

02.06.2015 ♥ 0 Kommentarer

Først av alt, takk for at du klikket deg inn på bloggen min!

Jeg heter Ida og er 23 år. Bloggen min kommer for det meste til å handle om mine interesser, som blant annet er spill, film, mote, skjønnhet, mat, anime og manga!

Bloggnavnet kommer av at jeg alltid har blitt karakterisert av andre som en nerd. Jeg syns absolutt ikke nerd er en negativ betegnelse og ser heller på det som noe positivt, derfor har jeg valgt å kalle bloggen min Miss Nerdy.

Click to add me as a friend

hits