Sparkly emerald nails

Her om dagen bestemte jeg meg for å prøve noen neglelakker fra H&M som jeg hadde liggende. Jeg tror jeg kjøpte de for 10kr stykket rundt juletider, men jeg har aldri brukt dem før så da var det på tide å teste de ut. Jeg syns resultatet ble ganske kult, selv om det kanskje ikke er helt alles smak.

Som dere ser er neglene mine forresten kjempe korte nå! I det siste har jeg har jeg vært så uheldig at hver gang jeg har kuttet noe med en kniv har jeg skjært meg i neglene mine. Det er likevel ikke bare dumt å ha korte negler for det mye mer behagelig når jeg spiller, men litt lengre syns jeg godt neglene mine kunne vært!

27.06.2015 ♥ 0 Kommentarer

Først av alt, takk for at du klikket deg inn på bloggen min!

Jeg heter Ida og er 23 år. Bloggen min kommer for det meste til å handle om mine interesser, som blant annet er spill, film, mote, skjønnhet, mat, anime og manga!

Bloggnavnet kommer av at jeg alltid har blitt karakterisert av andre som en nerd. Jeg syns absolutt ikke nerd er en negativ betegnelse og ser heller på det som noe positivt, derfor har jeg valgt å kalle bloggen min Miss Nerdy.

Click to add me as a friend

hits