Latest Ebay buys

Som noen kanskje har lagt merke til er jeg ekstremt glad i Ebay, så da kommer det sikkert ikke som noen stor overraskelse at jeg har klikket meg hjem enda flere greier fra Ebay i løpet av de siste ukene. Om jeg ikke husker feil var total prisen for alt under hundrelappen. Jeg skulle gjerne lagt med linker til de forskjellige greine, men dessverre er alt kjøpt på auksjon!

Kanskje jeg burde dedikere bloggen min til å bli en ebayblogg? Det finnes jo moteblogger, mammablogger, matblogger og en hel haug andre type blogger. Neida, ebayblogg ideen tror jeg nesten noen andre kan få ta.

Legg igjen en kommentar hvis du tenker på å lage deg en ebayblogg for det hadde vært morsomt å se! ✎

27.06.2015 ♥ 2 Kommentarer
Veronica S
EBAY er kjempefarlig!! Jeg kjøpte meg nettopp klokke derfra.
Tanja Höglund Pettersen
Mye fint! Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også :) Håper du får en kjempe fin dag videre!

Først av alt, takk for at du klikket deg inn på bloggen min!

Jeg heter Ida og er 23 år. Bloggen min kommer for det meste til å handle om mine interesser, som blant annet er spill, film, mote, skjønnhet, mat, anime og manga!

Bloggnavnet kommer av at jeg alltid har blitt karakterisert av andre som en nerd. Jeg syns absolutt ikke nerd er en negativ betegnelse og ser heller på det som noe positivt, derfor har jeg valgt å kalle bloggen min Miss Nerdy.

Click to add me as a friend

hits