I finally got the Blackrock Mountain expansion

Igår fikk jeg endelig Blackrock Mountain utvidelsen til Hearthstone. Blackrock Mountain ble utgitt i April tror jeg, men jeg har ikke spilt noe særlig Hearthstone i hverken april eller mai så da har jeg ikke skaffet meg utvidelsen tidligere. 

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal si om Blackrock Mountain. Kortene jeg fikk var jo greie, men er det bare jeg som syns vanskelighetsgraden er altfor lav? Jeg var ferdig med hele utvidelsen inkludert class challenges på et par timer. Jeg trengte bare lage nytt deck to eller tre ganger ellers så byttet jeg på å bruke et mech mage deck, face hunter og et random paladin deck jeg lagde for flere måneder siden. Naxxramas var jo akkurat likedan så Blizzard lager det vel utvidelsene så enkle at alle skal klare det.

30.06.2015 ♥ 0 Kommentarer

Først av alt, takk for at du klikket deg inn på bloggen min!

Jeg heter Ida og er 23 år. Bloggen min kommer for det meste til å handle om mine interesser, som blant annet er spill, film, mote, skjønnhet, mat, anime og manga!

Bloggnavnet kommer av at jeg alltid har blitt karakterisert av andre som en nerd. Jeg syns absolutt ikke nerd er en negativ betegnelse og ser heller på det som noe positivt, derfor har jeg valgt å kalle bloggen min Miss Nerdy.

Click to add me as a friend

hits