5 things you didn't know about me (gaming edition)

1. Spillet som fikk meg interessert i gaming var World of Warcraft (pre Wrath of the Lich King). Jeg spilte WoW i et par år før jeg bestemte meg for å slutte siden det ble for avhengighetsdannende for min del. WoW ga meg likevel mange minner og morsomme stunder. Jeg prøvde WoW igjen seneste for et par måneder siden, men det er dessverre ikke hva det en gang var.

2. Videoen under fikk meg til å begynne å spille WoW! Det var sikkert ikke den eneste videoen jeg så på før jeg bestemte meg for å kjøpe WoW, men det er definitivt den som påvirket valget mitt mest.

3. Jeg har prøvd omtrent hvert eneste free to play MMORPG  (massive multiplayer online roleplaying game), men desverre er det ingen av disse som har klart å holde meg interessert i over en måned!

4. De siste årene har jeg nesten sluttet å spille MMORPGs og begynt å spille mer MOBAS (multiplayer online battle arena). Akkurat nå spiller jeg mest Heroes of the Storm, men jeg liker fremdeles Smite godt (om de bare kunne fikse de håpløse serverne).  

5. Jeg aksepterer omtrent aldri friend requests av Hearthstone spillere. Grunnen til dette er at dårlige tapere legger meg til bare for å skjelle meg ut. Sånne typer mennesker burde virkelig gå i seg selv og fokusere på hvorfor de selv tapte istedenfor å bruke tiden sin å være sint på meg.

30.06.2015 ♥ 0 Kommentarer

Først av alt, takk for at du klikket deg inn på bloggen min!

Jeg heter Ida og er 23 år. Bloggen min kommer for det meste til å handle om mine interesser, som blant annet er spill, film, mote, skjønnhet, mat, anime og manga!

Bloggnavnet kommer av at jeg alltid har blitt karakterisert av andre som en nerd. Jeg syns absolutt ikke nerd er en negativ betegnelse og ser heller på det som noe positivt, derfor har jeg valgt å kalle bloggen min Miss Nerdy.

Click to add me as a friend

hits