Earring shopping on ebay

Dette kommer sikkert ikke som noen overraskelse, men jeg bestemt meg kjøpe med litt flere ting fra Ebay. Denne gangen bestemte jeg meg for å kjøpe øredobber. Grunnen til det er at jeg omtrent ikke har flere øredobber igjen etter noen av dem ble ødelagt under en flyreise for veldig lenge siden. Jeg tror jeg har fire par eller noe, men de er alle av det lange slaget så jeg bruker de ikke så ofte.

Så fristelsen ble for stor når jeg så alle de fine øredobbene de hadde på Ebay. Jeg har særlig ønsket meg sånne øredobber med større perler bak og mindre perler foran så da kjøpte jeg to par sånne. Det holdt jo ikke bare med to par øredobber så da ble det fem par, men det gjør ikke så mye når det totalt kostet under $5 for alle parene.

01.07.2015 ♥ 0 Kommentarer

Først av alt, takk for at du klikket deg inn på bloggen min!

Jeg heter Ida og er 23 år. Bloggen min kommer for det meste til å handle om mine interesser, som blant annet er spill, film, mote, skjønnhet, mat, anime og manga!

Bloggnavnet kommer av at jeg alltid har blitt karakterisert av andre som en nerd. Jeg syns absolutt ikke nerd er en negativ betegnelse og ser heller på det som noe positivt, derfor har jeg valgt å kalle bloggen min Miss Nerdy.

Click to add me as a friend

hits