I made it! Rank 9 Hearthstone

Jeg hadde et mål for denne sesongen og det var rank 9 så nå er jeg super happy for at jeg klarte det. Det er enda ikke noen nye rekord, men det gjør absolutt ikke noe! Forresten har jeg jo idag og imorgen til å prøve å gjøre det enda bedre! Akkurat nå er jeg på har jeg en win streak på 3 eller 4 spill så det burde være mulig å gjøre å nå ende høyere opp. 

Grunnen til at jeg valgte å sette målet mitt på rank 9 er fordi min biggest supporter og legend friend de siste månedene ikke har hatt tid til Hearthstone. Det blir liksom ikke helt det samme når jeg mangler den ene personen som alltid ga meg råd og motiverte meg, men men the game goes on. Om jeg klarer å fortsette sånn så skal jeg bli legend en dag jeg også, bare vent å se! (ᵔᴥᵔ)

31.10.2015 ♥ 0 Kommentarer

Først av alt, takk for at du klikket deg inn på bloggen min!

Jeg heter Ida og er 23 år. Bloggen min kommer for det meste til å handle om mine interesser, som blant annet er spill, film, mote, skjønnhet, mat, anime og manga!

Bloggnavnet kommer av at jeg alltid har blitt karakterisert av andre som en nerd. Jeg syns absolutt ikke nerd er en negativ betegnelse og ser heller på det som noe positivt, derfor har jeg valgt å kalle bloggen min Miss Nerdy.

Click to add me as a friend

hits