"You would make a great mother"

Overskrifta er et sitat av hva en Heroes of the Storm spiller fortalte meg i dag. Jeg visste rett og slett ikke hvordan jeg skulle respondere til det, men jeg sa takk og at jeg ikke planlegger å få barn, men at jeg har nok av gamere å ta vare på! Noen ganger lurer jeg på om det er uvant for enkelte gamere å møte på folk i spillet som faktisk er hyggelige og omsorgsfulle.

Helt siden jeg begynte å spille har jeg fokusert på at jeg alltid skal behandle folk i spill og online generelt akkurat slik jeg ville gjort face to face. Jeg kommer aldri til å forstå hvordan enkelte mennesker kan finne på å si hva som helst bare fordi de ikke er face to face. Selv har jeg blitt fortalt x antall ganger at jeg og hele familien min burde få kreft å dø. Jeg er heldigvis ikke typen som tar meg nær av hva andre sier, men det er så ufattelig unødvendig og ondskapsfullt å si sånt.

Jeg kan dessverre ikke gjøre noe med måten andre mennesker oppfører seg på, men jeg kan i hvertfall gjøre mitt beste for å vise omsorg for andre og det vil jeg alltid gjøre.

30.11.2015 ♥ 0 Kommentarer

Først av alt, takk for at du klikket deg inn på bloggen min!

Jeg heter Ida og er 23 år. Bloggen min kommer for det meste til å handle om mine interesser, som blant annet er spill, film, mote, skjønnhet, mat, anime og manga!

Bloggnavnet kommer av at jeg alltid har blitt karakterisert av andre som en nerd. Jeg syns absolutt ikke nerd er en negativ betegnelse og ser heller på det som noe positivt, derfor har jeg valgt å kalle bloggen min Miss Nerdy.

Click to add me as a friend

hits