Jeg kan lage header til deg!

Akkurat som tittelen på innlegget sier så lager jeg gjerne header dersom noen måtte ønske det. Jeg lagde headere for et par år siden og jeg fikk plutselig veldig lyst til å prøve igjen. Jeg tar selvsagt ikke betalt siden jeg bare gjør det fordi jeg syns det er gøy!

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med mailadresse som jeg kan kontakte deg på.

01.07.2015 ♥ 2 Kommentarer

En liten designoppdatering

Jeg har hatt samme design på bloggen veldig lenge, siden før jeg egentlig startet å blogge faktisk! Så nå var det på tide med litt endringer i designet. Jeg har laget designet mitt selv så jeg har brukt et par dager å gjøre det ferdig, men jeg er endelig fornøyd med hva jeg fått til! For meg blir det mye mer personlig med et unikt design. 

Apropos design så forstår jeg ikke hvorfor så mange bloggere har så like design. Jeg skjønner at man ønsker et stilrent og oversiktlig design, men dette kan oppnås på så mange andre måter. Designet på bloggen er jo en flott mulighet til å skille seg ut fra mengden!

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg kan se deres bloggdesign!

16.06.2015 ♥ 1 Kommentar


Jeg heter Ida og er 23 år. Bloggen min kommer for det meste til å handle om mine interesser og mitt liv. Jeg er blant annet interessert i anime, manga, pc spill og film.

Hvis du lurer på noe er det bare å legge igjen en kommentar!

Klikk her for å legge meg til som venn ♥

Søk i bloggen

hits