"You would make a great mother"

Overskrifta er et sitat av hva en Heroes of the Storm spiller fortalte meg i dag. Jeg visste rett og slett ikke hvordan jeg skulle respondere til det, men jeg sa takk og at jeg ikke planlegger å få barn, men at jeg har nok av gamere å ta vare på! Noen ganger lurer jeg på om det er uvant for enkelte gamere å møte på folk i spillet som faktisk er hyggelige og omsorgsfulle.

Helt siden jeg begynte å spille har jeg fokusert på at jeg alltid skal behandle folk i spill og online generelt akkurat slik jeg ville gjort face to face. Jeg kommer aldri til å forstå hvordan enkelte mennesker kan finne på å si hva som helst bare fordi de ikke er face to face. Selv har jeg blitt fortalt x antall ganger at jeg og hele familien min burde få kreft å dø. Jeg er heldigvis ikke typen som tar meg nær av hva andre sier, men det er så ufattelig unødvendig og ondskapsfullt å si sånt.

Jeg kan dessverre ikke gjøre noe med måten andre mennesker oppfører seg på, men jeg kan i hvertfall gjøre mitt beste for å vise omsorg for andre og det vil jeg alltid gjøre.

30.11.2015 ♥ 0 Kommentarer

I made it! Rank 9 Hearthstone

Jeg hadde et mål for denne sesongen og det var rank 9 så nå er jeg super happy for at jeg klarte det. Det er enda ikke noen nye rekord, men det gjør absolutt ikke noe! Forresten har jeg jo idag og imorgen til å prøve å gjøre det enda bedre! Akkurat nå er jeg på har jeg en win streak på 3 eller 4 spill så det burde være mulig å gjøre å nå ende høyere opp. 

Grunnen til at jeg valgte å sette målet mitt på rank 9 er fordi min biggest supporter og legend friend de siste månedene ikke har hatt tid til Hearthstone. Det blir liksom ikke helt det samme når jeg mangler den ene personen som alltid ga meg råd og motiverte meg, men men the game goes on. Om jeg klarer å fortsette sånn så skal jeg bli legend en dag jeg også, bare vent å se! (ᵔᴥᵔ)

31.10.2015 ♥ 0 Kommentarer

5 things you didn't know about me (gaming edition)

1. Spillet som fikk meg interessert i gaming var World of Warcraft (pre Wrath of the Lich King). Jeg spilte WoW i et par år før jeg bestemte meg for å slutte siden det ble for avhengighetsdannende for min del. WoW ga meg likevel mange minner og morsomme stunder. Jeg prøvde WoW igjen seneste for et par måneder siden, men det er dessverre ikke hva det en gang var.

2. Videoen under fikk meg til å begynne å spille WoW! Det var sikkert ikke den eneste videoen jeg så på før jeg bestemte meg for å kjøpe WoW, men det er definitivt den som påvirket valget mitt mest.

3. Jeg har prøvd omtrent hvert eneste free to play MMORPG  (massive multiplayer online roleplaying game), men desverre er det ingen av disse som har klart å holde meg interessert i over en måned!

4. De siste årene har jeg nesten sluttet å spille MMORPGs og begynt å spille mer MOBAS (multiplayer online battle arena). Akkurat nå spiller jeg mest Heroes of the Storm, men jeg liker fremdeles Smite godt (om de bare kunne fikse de håpløse serverne).  

5. Jeg aksepterer omtrent aldri friend requests av Hearthstone spillere. Grunnen til dette er at dårlige tapere legger meg til bare for å skjelle meg ut. Sånne typer mennesker burde virkelig gå i seg selv og fokusere på hvorfor de selv tapte istedenfor å bruke tiden sin å være sint på meg.

30.06.2015 ♥ 0 Kommentarer

I finally got the Blackrock Mountain expansion

Igår fikk jeg endelig Blackrock Mountain utvidelsen til Hearthstone. Blackrock Mountain ble utgitt i April tror jeg, men jeg har ikke spilt noe særlig Hearthstone i hverken april eller mai så da har jeg ikke skaffet meg utvidelsen tidligere. 

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal si om Blackrock Mountain. Kortene jeg fikk var jo greie, men er det bare jeg som syns vanskelighetsgraden er altfor lav? Jeg var ferdig med hele utvidelsen inkludert class challenges på et par timer. Jeg trengte bare lage nytt deck to eller tre ganger ellers så byttet jeg på å bruke et mech mage deck, face hunter og et random paladin deck jeg lagde for flere måneder siden. Naxxramas var jo akkurat likedan så Blizzard lager det vel utvidelsene så enkle at alle skal klare det.

30.06.2015 ♥ 0 Kommentarer

Challenged by my boyfriend

Etter at jeg vant over kjæresten min i en 1vs1 Hearthstone match utfordret han meg til å vinne over en computer i en Starcraft 2 simulator. Poenget var å micro noen zergling og banelings mot en computer. Så kjæresten sa jeg fikk 10 forsøk og jeg bare "jeg trenger bare 9 forsøk". På tredje forsøk eller noe så tapte jeg med en zergling. Da jeg kom så nærme var jeg selvfølgelig super motivert til å vinne.

Så på forsøk 7 klarte jeg det og kjæresten bare "det må ha vært noe feil med computeren". Han trodde aldri jeg kom til å klare det, siden jeg ikke spiller starcraft og på toppen av det ikke bruker control groups eller noe som helst! Jeg prøvde å forklare han så godt jeg kunne med rare armbevegelser i lufta hvordan jeg vant og han sa at "det skal ikke være mulig".

Til slutt fikk jeg han til å prøve min metode mot computeren og han vant på tredje forsøk. Haha, stakkaren klarte fremdeles ikke å innrømme at min metode var like bra som hans "korrekte" metode, til tross for at den funka like bra!

 

02.06.2015 ♥ 0 Kommentarer

Gaming music

Jeg er egentlig ikke noe særlig opptatt av hva slags musikk jeg hører på når jeg gamer, men av en eller annen grunn er det veldig viktig hvilken sang jeg hører på når spillet laster. Noen syns kanskje at det er en litt sær greie, men hvis det er "riktig" sang føler jeg at jeg fokuserer bedre! Tommel opp for oss med sære vaner.

Så her er noen av sangene jeg ofte hører på mens jeg venter på at spillet skal starte. Akkurat i dag er det Shy Kidz av Yonas som jeg hørt på et x antall ganger, mens imorgen er det sikkert en annen sang.

Noen andre som har sære vaner når det kommer til musikk?

30.05.2015 ♥ 0 Kommentarer

Congrats my Master

For to dager siden nådde kjæresten min endelig Master i SC2! I det siste har han blitt så mye bedre og jeg er så stolt av han. Selv fortjener jeg også litt credit for å være verdens beste SC2 coach (just kidding, men til å ikke spille SC2 er jeg i hvert fall en god coach).

Kan forresten ikke vente til han når Grand Master, det kommer til å bli fantastisk. Ellers så sees vi snart i WCS, I hope!

24.04.2015 ♥ 0 Kommentarer


Jeg heter Ida og er 23 år. Bloggen min kommer for det meste til å handle om mine interesser og mitt liv. Jeg er blant annet interessert i anime, manga, pc spill og film.

Hvis du lurer på noe er det bare å legge igjen en kommentar!

Klikk her for å legge meg til som venn ♥

Søk i bloggen

hits