Earring shopping on ebay

Dette kommer sikkert ikke som noen overraskelse, men jeg bestemt meg kjøpe med litt flere ting fra Ebay. Denne gangen bestemte jeg meg for å kjøpe øredobber. Grunnen til det er at jeg omtrent ikke har flere øredobber igjen etter noen av dem ble ødelagt under en flyreise for veldig lenge siden. Jeg tror jeg har fire par eller noe, men de er alle av det lange slaget så jeg bruker de ikke så ofte.

Så fristelsen ble for stor når jeg så alle de fine øredobbene de hadde på Ebay. Jeg har særlig ønsket meg sånne øredobber med større perler bak og mindre perler foran så da kjøpte jeg to par sånne. Det holdt jo ikke bare med to par øredobber så da ble det fem par, men det gjør ikke så mye når det totalt kostet under $5 for alle parene.

01.07.2015 ♥ 0 Kommentarer

Jeg kan lage header til deg!

Akkurat som tittelen på innlegget sier så lager jeg gjerne header dersom noen måtte ønske det. Jeg lagde headere for et par år siden og jeg fikk plutselig veldig lyst til å prøve igjen. Jeg tar selvsagt ikke betalt siden jeg bare gjør det fordi jeg syns det er gøy!

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med mailadresse som jeg kan kontakte deg på.

01.07.2015 ♥ 2 Kommentarer


Jeg heter Ida og er 23 år. Bloggen min kommer for det meste til å handle om mine interesser og mitt liv. Jeg er blant annet interessert i anime, manga, pc spill og film.

Hvis du lurer på noe er det bare å legge igjen en kommentar!

Klikk her for å legge meg til som venn ♥

Søk i bloggen

hits