10 tips til en bedre start på uka

Imorgen er det starten på enda en nye uke og i forbindelse med det tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen tips for en bedre og enklere start på uka!

1. Se frem til noe! Det er mye enklere å være motivert i hverdagen når man har noe å se frem til. Det trenger ikke å være noe stort, men noe enkelt som en date med kjæresten eller en jentekveld senere i uka.

2. Forbered deg til den kommende uka. Hvis du vet du har en stressende uke med mye jobb foran deg kan det hjelpe å få gjort noe jobben på Søndag. Da slipper du å føle at du har alt for mye å gjøre og ikke nok tid i den kommende uka.

3. Spis en god frokost. Jeg er sikkert ikke alene om å føle at en god start på morgenen kan utgjøre hele forskjellen på om man har en god eller dårlig dag. Derfor kan det være greit å stelle i stand en ekstra god frokost spesielt mandag morgen. Husk at en god og næringsrik frokost ikke nødvendigvis trenger å ta lang tid og det finnes drøssevis med raske og enkle frokost oppskrifter på nettet!

4. Få nok søvn. Jeg vet at det er fristende å være lenge opp på Søndag for det er tross alt fremdeles helg og de fleste har nok ikke så innmari lyst til å legge seg klokka ti, men det å være uthvilt og opplagt er ekstremt viktig når man skal ta fatt på skole og jobb. 

5. Gjøre noe du ikke pleier å gjøre på mandag. Det å gjøre noe spesielt etter jobb eller skole på mandagen kan være en fin motivasjon til komme gjennom dagen og kan bidra til en mykere start på uka. Det kan gjerne være en aktivitet som ofte er forbeholdt helga som for eksempel å se en god film.

6. Finn noe fint å ha på deg. Det er ikke noen hemmelighet at de fleste føler seg bedre når de føler at de ser bra ut. Hvis du er av denne typen kan du godt finne noe ekstra stilig å ha på deg på mandag!

7. Fysisk aktivitet. Å være i fysisk aktivet er åpenbart bra for den fysiske helsen, men fysisk aktivet har også en positiv effekt den mentale helsen i en stressende hverdag. Å være i fysisk aktivitet kan blant annet bidra til å gi deg mer energi og overskudd!


8. Hør på musikk. Det kan gjerne være musikk du ikke pleier å høre på til vanlig, for eksempel en gammel sang som får deg i godt humør. Ellers vil jeg anbefale sanger med et positivt budskap! Selv hører jeg på Natasha Bedingfield når jeg trenger en positiv sang.

 9. Tilbring tid utendørs. Å tilbringe tid ute i naturen er ofte er undervurdert, spesielt når mange av oss tilbringer store deler av dagen inne på kontorer eller skoler. Det er vitenskapelig bevist at å være i naturen kan gjøre deg lykkeligere, avslappet og mer fokusert.

10. Tenk positivt! En ny uke betyr en ny start med nye muligheter. Så grip alle sjanser du får og gjør ditt beste! Så lenge du vet at du har gjort så godt du kan er ikke resultatet så viktig, så lenge du er fornøyd med deg selv.

Hvis du har noen andre råd for hvordan man kan en bedre start på uka legg gjerne igjen en kommentar for jeg vil gjerne høre dine råd også! Til slutt, håper jeg dere alle får en super uke! ☺

30.08.2015 ♥ 0 Kommentarer

Budget version of the Urban Decay Naked Palette

Jeg har lenge hatt lyst på den ikoniske Naked paletten fra Urban Decay, men å bruke nesten 400kr på øyenskygge når jeg sjeldent bruker det er ikke noe alternativ for meg. Så du kan tro jeg ble stor fornøyd da jeg kom over In the Buff paletten fra W7 da jeg var og handlet på Rusta. Denne paletten er omtrent helt identisk Naked paletten, men koster under hundrelappen!

Etter at jeg kjøpte den leste jeg et par anmeldelser av paletten og den skal visstnok være god kvalitet for prisen. Selv skal jeg prøve paletten imorgen så da kan jeg godt legge ut noen bilder og fortelle litt om hvordan den er.

Paletten kostet 79kr hos Rusta.

08.08.2015 ♥ 2 Kommentarer

Mystical fairytale landscape

I dag var hele familien samlet til grilling hos tanta og onkelen min og like før vi dro hjem for kvelden la det seg en lav tåke over landskapet. Det så veldig eventyrlig og mystisk ut så da knipset jeg raskt et bilde med mobilen så jeg kunne forevige det. Tenk å bo slik til at man har en sånn utsikt, det må være fantastisk!


For de som er kjent i Kongsbergområdet så tror jeg forresten tårnet dere ser i bakgrunnen er Knutetårnet.

08.08.2015 ♥ 1 Kommentar

Innkjøp: h&m salg

For noen dager siden mottok jeg en epost fra H&M med en rabattkode for gratis frakt og da jeg så de hadde et kjempe salg med masse flotte klær måtte jeg bare bestille litt. Egentlig trengte jeg vel bare et par nye bukser, men det ble to overdeler også da det var så billig!

Førprisen var over 900kr for alt sammen og jeg betalte litt over 350kr, så det ble veldig budget friendly! Selv syns jeg det er mer moro å handle på salg for da får man mye mer for pengene. Jeg ser ikke helt poenget å betale fullpris når det finnes så mange fine klesplagg på salg.

07.08.2015 ♥ 2 Kommentarer


Jeg heter Ida og er 23 år. Bloggen min kommer for det meste til å handle om mine interesser og mitt liv. Jeg er blant annet interessert i anime, manga, pc spill og film.

Hvis du lurer på noe er det bare å legge igjen en kommentar!

Klikk her for å legge meg til som venn ♥

Søk i bloggen

hits