Innkjøp: h&m salg

For noen dager siden mottok jeg en epost fra H&M med en rabattkode for gratis frakt og da jeg så de hadde et kjempe salg med masse flotte klær måtte jeg bare bestille litt. Egentlig trengte jeg vel bare et par nye bukser, men det ble to overdeler også da det var så billig!

Førprisen var over 900kr for alt sammen og jeg betalte litt over 350kr, så det ble veldig budget friendly! Selv syns jeg det er mer moro å handle på salg for da får man mye mer for pengene. Jeg ser ikke helt poenget å betale fullpris når det finnes så mange fine klesplagg på salg.

07.08.2015 ♥ 2 Kommentarer

Earring shopping on ebay

Dette kommer sikkert ikke som noen overraskelse, men jeg bestemt meg kjøpe med litt flere ting fra Ebay. Denne gangen bestemte jeg meg for å kjøpe øredobber. Grunnen til det er at jeg omtrent ikke har flere øredobber igjen etter noen av dem ble ødelagt under en flyreise for veldig lenge siden. Jeg tror jeg har fire par eller noe, men de er alle av det lange slaget så jeg bruker de ikke så ofte.

Så fristelsen ble for stor når jeg så alle de fine øredobbene de hadde på Ebay. Jeg har særlig ønsket meg sånne øredobber med større perler bak og mindre perler foran så da kjøpte jeg to par sånne. Det holdt jo ikke bare med to par øredobber så da ble det fem par, men det gjør ikke så mye når det totalt kostet under $5 for alle parene.

01.07.2015 ♥ 0 Kommentarer

Latest Ebay buys

Som noen kanskje har lagt merke til er jeg ekstremt glad i Ebay, så da kommer det sikkert ikke som noen stor overraskelse at jeg har klikket meg hjem enda flere greier fra Ebay i løpet av de siste ukene. Om jeg ikke husker feil var total prisen for alt under hundrelappen. Jeg skulle gjerne lagt med linker til de forskjellige greine, men dessverre er alt kjøpt på auksjon!

Kanskje jeg burde dedikere bloggen min til å bli en ebayblogg? Det finnes jo moteblogger, mammablogger, matblogger og en hel haug andre type blogger. Neida, ebayblogg ideen tror jeg nesten noen andre kan få ta.

Legg igjen en kommentar hvis du tenker på å lage deg en ebayblogg for det hadde vært morsomt å se! ✎

27.06.2015 ♥ 2 Kommentarer

Sunflower necklace

Jeg bestilte et kjede fra Kina på Ebay for en stund siden og jeg hadde omtrent glemt det bort da kjedet kom i posten denne uka. Det er sikkert en måned siden jeg bestilte det så det har tatt en stund for å si den sånn, men det var verdt å vente på!

Jeg har allerede brukt kjedet et par ganger og jeg er kjempe fornøyd med det. Så jeg endte opp med å bestille det samme kjede med rosa blomster også! Hvis du er interessert kan du sjekke ut hvilke andre kjeder jeg har bestilt på Ebay her.

25.04.2015 ♥ 0 Kommentarer

Necklace shopping on Ebay

I det siste har jeg fått øynene opp for alle de fine kjederene som selges på Ebay! Kvaliteten og leveringstiden er selvsagt ikke alltid helt topp ettersom produktene ofte sendes fra Kina, men utvalget og prisene gjør opp for det.

Så i dag bestilte jeg hjem 5 kjeder som kostet under 110 kr til sammen! Jeg brukte flere evigheter på å bestemme meg for hvilke kjeder jeg skulle bestille, men jeg er veldig fornøyd med valgene jeg tok til slutt. 

Nå er det bare å vente til midten av Mai til kjedene kommer! Materialistisk hverdagslykke.

Handler du på Ebay? Og i så fall hva pleier du handle der?

23.04.2015 ♥ 2 Kommentarer


Jeg heter Ida og er 23 år. Bloggen min kommer for det meste til å handle om mine interesser og mitt liv. Jeg er blant annet interessert i anime, manga, pc spill og film.

Hvis du lurer på noe er det bare å legge igjen en kommentar!

Klikk her for å legge meg til som venn ♥

Søk i bloggen

hits