Budget version of the Urban Decay Naked Palette

Jeg har lenge hatt lyst på den ikoniske Naked paletten fra Urban Decay, men å bruke nesten 400kr på øyenskygge når jeg sjeldent bruker det er ikke noe alternativ for meg. Så du kan tro jeg ble stor fornøyd da jeg kom over In the Buff paletten fra W7 da jeg var og handlet på Rusta. Denne paletten er omtrent helt identisk Naked paletten, men koster under hundrelappen!

Etter at jeg kjøpte den leste jeg et par anmeldelser av paletten og den skal visstnok være god kvalitet for prisen. Selv skal jeg prøve paletten imorgen så da kan jeg godt legge ut noen bilder og fortelle litt om hvordan den er.

Paletten kostet 79kr hos Rusta.

08.08.2015 ♥ 2 Kommentarer

Sparkly emerald nails

Her om dagen bestemte jeg meg for å prøve noen neglelakker fra H&M som jeg hadde liggende. Jeg tror jeg kjøpte de for 10kr stykket rundt juletider, men jeg har aldri brukt dem før så da var det på tide å teste de ut. Jeg syns resultatet ble ganske kult, selv om det kanskje ikke er helt alles smak.

Som dere ser er neglene mine forresten kjempe korte nå! I det siste har jeg har jeg vært så uheldig at hver gang jeg har kuttet noe med en kniv har jeg skjært meg i neglene mine. Det er likevel ikke bare dumt å ha korte negler for det mye mer behagelig når jeg spiller, men litt lengre syns jeg godt neglene mine kunne vært!

27.06.2015 ♥ 0 Kommentarer


Jeg heter Ida og er 23 år. Bloggen min kommer for det meste til å handle om mine interesser og mitt liv. Jeg er blant annet interessert i anime, manga, pc spill og film.

Hvis du lurer på noe er det bare å legge igjen en kommentar!

Klikk her for å legge meg til som venn ♥

Søk i bloggen

hits